関西外国語大学図書館学術情報センター

Food cultures of Japan : recipes, customs, and issues

Jeanne Jacob ; : print. -- Greenwood, an imprint of ABC-CLIO, 2022. -- (The global kitchen). <BB40284899>
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 資料形態 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約 仮想本棚
0001 : print 中宮図 2F Asian 383.8/J12 0005118522 図書 貸出可 0件
No. 0001
巻号 : print
所蔵館 中宮図
配置場所 2F Asian
請求記号 383.8/J12
資料ID 0005118522
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚

書誌詳細

標題および責任表示 Food cultures of Japan : recipes, customs, and issues / Jeanne Jacob
出版・頒布事項 Santa Barbara, Calif : Greenwood, an imprint of ABC-CLIO , c2022
形態事項 xxiv, 241 p. ; 25 cm
巻号情報
巻次等 : print
ISBN 9781440866838
書誌構造リンク The global kitchen <BB40276906>//a
注記 Chronology: p. [xvii]-xxiv
注記 Glossary: p. [201]-214
注記 Includes bibliographical references (p. [215]-221) and index
学情ID BC12471024
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Jacob-Ashkenazi, Jeanne <AU10056129> author
分類標目 LCC:GT2853.J3
分類標目 DC23:394.120952
分類標目 DC23:641.300952
件名標目等 Food -- Japan
件名標目等 Food habits -- Japan
件名標目等 Cooking, Japanese