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Preserving the Japanese way : traditions of salting, fermenting, and pickling for the modern kitchen

Nancy Singleton Hachisu ; foreword by David Tanis ; photographs by Kenji Miura. -- Andrews McMeel Publishing, 2015. <BB40250316>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 資料形態 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約 仮想本棚
0001 御殿山 2FJapanology 596.11/H11 1002180170 図書 貸出可 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 御殿山
配置場所 2FJapanology
請求記号 596.11/H11
資料ID 1002180170
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚

書誌詳細

標題および責任表示 Preserving the Japanese way : traditions of salting, fermenting, and pickling for the modern kitchen / Nancy Singleton Hachisu ; foreword by David Tanis ; photographs by Kenji Miura
出版・頒布事項 Kansas City, Missouri : Andrews McMeel Publishing , c2015
形態事項 xxxiii, 365 p. : col. ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9781449450885
注記 Includes bibliographical references (p. [355]) and index
学情ID BB22719741
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Hachisu, Nancy Singleton <> author
著者標目リンク Tanis, David <> writer of foreword
著者標目リンク 三浦, 健司(1956-)||ミウラ, ケンジ <AU20037520> photographer
分類標目 LCC:TX724.5.J3
分類標目 DC23:641.4/089/956
件名標目等 Cooking, Japanese
件名標目等 Food -- Preservation -- Japan
件名標目等 Japanese -- Food -- Preservation
件名標目等 Canning and preserving
件名標目等 Salting of food
件名標目等 Fermentation
件名標目等 Fermented foods
件名標目等 Cookbooks. lcgft