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Forks over knives : the plant-based way to health

edited by Gene Stone ; foreword by T. Colin Campbell and Caldwell B. Esselstyn Jr. ; with contributions by Pam Popper ... [et al.] ; : [pbk.]. -- Experiment, 2011. <BB40219701>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 資料形態 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約 仮想本棚
0001 : [pbk.] 御殿山 2F欧文研究書 492.6/St7 2000110249 図書 貸出可 0件
No. 0001
巻号 : [pbk.]
所蔵館 御殿山
配置場所 2F欧文研究書
請求記号 492.6/St7
資料ID 2000110249
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚

書誌詳細

標題および責任表示 Forks over knives : the plant-based way to health / edited by Gene Stone ; foreword by T. Colin Campbell and Caldwell B. Esselstyn Jr. ; with contributions by Pam Popper ... [et al.]
出版・頒布事項 New York : Experiment , c2011
形態事項 ix, 213 p. : ill., ports ; 22 cm
巻号情報
巻次等 : [pbk.]
ISBN 9781615190454
注記 "The how-to companion to the feature documentary Forks over knives"--P. [1] of cover
注記 "With 125 recipes"--P. [1] of cover
注記 Includes bibliographical references (p. 198-199) and index
学情ID BB17108807
本文言語コード 英語
著者標目リンク Stone, Gene, 1951- <>
著者標目リンク Campbell, T. Colin, 1934- <AU20058949>
著者標目リンク Esselstyn, Caldwell B., Jr., 1933- <>
著者標目リンク Popper, Pamela <>
分類標目 LCC:TX392
分類標目 DC23:613.28
分類標目 DC23:613.2/622
件名標目等 Vegetables in human nutrition
件名標目等 Fruit in human nutrition
件名標目等 Vegetarian cooking
件名標目等 Nutritionally induced diseases
件名標目等 Cooking (Vegetables)
件名標目等 Cookbooks. lcgft