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Food : a culinary history from antiquity to the present

under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.] ; : pbk. -- Columbia University Press, 2013. -- (European perspectives). <BB40210435>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 資料形態 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約 仮想本棚
0001 : pbk 御殿山 2F欧文研究書 383.8/F31 1002053453 図書 貸出可 0件
No. 0001
巻号 : pbk
所蔵館 御殿山
配置場所 2F欧文研究書
請求記号 383.8/F31
資料ID 1002053453
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚

書誌詳細

標題および責任表示 Food : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , 2013
形態事項 xviii, 592 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9780231111553
書誌構造リンク European perspectives <BB40210434>//a
その他の標題 原タイトル:Histoire de l'alimentation
注記 Translated from the French
注記 This translation originally published: 1999
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BB16574178
本文言語コード 英語
著者標目リンク Flandrin, Jean Louis, 1931- <AU10024454>
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <AU10028368>
著者標目リンク Sonnenfeld, Albert <AU20057207>
統一書名標目リンク *Histoire de l'alimentation <> English
分類標目 DC23:641.3009
件名標目等 Food -- History
件名標目等 Food habits -- History