関西外国語大学図書館学術情報センター

Umami : unlocking the secrets of the fifth taste

Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; photography, layout, and design Jonas Drotner Mouritsen ; translation and adaptation to English Mariela Johansen ; : cloth, : [pbk.]. -- Columbia University Press, 2014. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB40251896>
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 資料形態 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約 仮想本棚
0001 : cloth 御殿山 2FJapanology 498.55/Mo96 1002190499 図書 貸出可 0件
No. 0001
巻号 : cloth
所蔵館 御殿山
配置場所 2FJapanology
請求記号 498.55/Mo96
資料ID 1002190499
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚

書誌詳細

標題および責任表示 Umami : unlocking the secrets of the fifth taste / Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; photography, layout, and design Jonas Drotner Mouritsen ; translation and adaptation to English Mariela Johansen
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , c2014
形態事項 xiv, 263 p. : ill. (chiefly col.), port. ; 27 cm
巻号情報
巻次等 : cloth
ISBN 9780231168908
巻号情報
巻次等 : [pbk.]
ISBN 9780231168915
書誌構造リンク Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB40216562>//a
注記 "Originally written and published in Danish, the mother tongue of the authors. The present English edition is a fully updated and revised version of the Danish work, translated and adapted into English by Mariela Johansen"--P. xi
注記 Includes bibliographical references (p. [233]-236) and index
学情ID BB15705973
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Mouritsen, Ole G. <AU20070179>
著者標目リンク Styrbæk, Klavs <>
著者標目リンク Mouritsen, Jonas Drotner <>
著者標目リンク Johansen, Mariela <>
分類標目 LCC:QP456
分類標目 DC23:664
分類標目 科学技術 NDLC:SC71
件名標目等 Umami (Taste)
件名標目等 Flavor
件名標目等 Food -- Analysis
件名標目等 Food -- Composition
件名標目等 Food -- Biotechnology
件名標目等 Cooking