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関西外国語大学図書館学術情報センター
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Umami : unlocking the secrets of the fifth taste
Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; photography, layout, and design Jonas Drotner Mouritsen ; translation and adaptation to English Mariela Johansen ; : cloth, : [pbk.]. -- Columbia University Press, 2014. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB40251896>
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Umami : unlocking the secrets of the fifth taste
Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; photography, layout, and design Jonas Drotner Mouritsen ; translation and adaptation to English Mariela Johansen ; : cloth, : [pbk.]. -- Columbia University Press, 2014. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB40251896>
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配置場所
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資料形態
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約
仮想本棚
0001
: cloth
御殿山
2FJapanology
498.55/Mo96
1002190499
図書
貸出可
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No.
0001
巻号
: cloth
所蔵館
御殿山
配置場所
2FJapanology
請求記号
498.55/Mo96
資料ID
1002190499
資料形態
図書
禁帯出区分
貸出可
状態
返却予定日
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仮想本棚
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書誌詳細
標題および責任表示
Umami : unlocking the secrets of the fifth taste / Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; photography, layout, and design Jonas Drotner Mouritsen ; translation and adaptation to English Mariela Johansen
出版・頒布事項
New York : Columbia University Press , c2014
形態事項
xiv, 263 p. : ill. (chiefly col.), port. ; 27 cm
巻号情報
巻次等
: cloth
ISBN
9780231168908
巻号情報
巻次等
: [pbk.]
ISBN
9780231168915
書誌構造リンク
Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB40216562>//a
注記
"Originally written and published in Danish, the mother tongue of the authors. The present English edition is a fully updated and revised version of the Danish work, translated and adapted into English by Mariela Johansen"--P. xi
注記
Includes bibliographical references (p. [233]-236) and index
学情ID
BB15705973
本文言語コード
英語
著者標目リンク
*Mouritsen, Ole G. <AU20070179>
著者標目リンク
Styrbæk, Klavs <>
著者標目リンク
Mouritsen, Jonas Drotner <>
著者標目リンク
Johansen, Mariela <>
分類標目
LCC:QP456
分類標目
DC23:664
分類標目
科学技術 NDLC:SC71
件名標目等
Umami (Taste)
件名標目等
Flavor
件名標目等
Food -- Analysis
件名標目等
Food -- Composition
件名標目等
Food -- Biotechnology
件名標目等
Cooking
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