関西外国語大学図書館学術情報センター

Japanese food and cooking : a timeless cuisine: the traditions, techniques, ingredients and recipes

Emi Kazuko ; with recipes by Yasuko Fukuoka. -- Lorenz Books, 2012. <BB40250236>
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 資料形態 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約 仮想本棚
0001 御殿山 2FJapanology 596.11/E53 1002179295 図書 貸出可 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 御殿山
配置場所 2FJapanology
請求記号 596.11/E53
資料ID 1002179295
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚

書誌詳細

標題および責任表示 Japanese food and cooking : a timeless cuisine: the traditions, techniques, ingredients and recipes / Emi Kazuko ; with recipes by Yasuko Fukuoka
出版・頒布事項 Wigston : Lorenz Books , c2012
形態事項 256 p. : col. ill. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 9780754825029
注記 Includes index
学情ID BB13425262
本文言語コード 英語
著者標目リンク *江見, 和子||エミ, カズコ <AU20016433>
著者標目リンク Fukuoka, Yasuko <>