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A cultural history of food in the modern age

edited by Amy Bentley. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 6). <BB40159414>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 資料形態 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約 仮想本棚
0001 中宮図 2F一般洋書 383.8/C95/6 0004181559 図書 貸出可 0件
0002 御殿山 2F欧文研究書 383.8/C95/6 1001938658 図書 貸出可 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 中宮図
配置場所 2F一般洋書
請求記号 383.8/C95/6
資料ID 0004181559
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚
No. 0002
巻号
所蔵館 御殿山
配置場所 2F欧文研究書
請求記号 383.8/C95/6
資料ID 1001938658
資料形態 図書
禁帯出区分 貸出可
状態
返却予定日
予約 0件
仮想本棚

書誌詳細

標題および責任表示 A cultural history of food in the modern age / edited by Amy Bentley
出版・頒布事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 272 p. : ill., port. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850287
書誌構造リンク A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB40160266> v. 6//b
注記 Reprinted by Bloomsbury Academic from 2013 because of rebranding
注記 Includes bibliographical references (p. [229]-261) and index
学情ID BB0809738X
本文言語コード 英語
著者標目リンク Bentley, Amy, 1962- <AU20049643>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History