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The food of Asia : authentic recipes from China, India, Indonesia, Japan, Singapore, Malaysia, Thailand and Vietnam
introductory essays by Kong Foong Ling ; : us. -- Periplus, 1998. <BB00094299>
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The food of Asia : authentic recipes from China, India, Indonesia, Japan, Singapore, Malaysia, Thailand and Vietnam
introductory essays by Kong Foong Ling ; : us. -- Periplus, 1998. <BB00094299>
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巻号
所蔵館
配置場所
請求記号
資料ID
資料形態
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約
仮想本棚
0001
: us
中宮図
2F Asian
596.2/F38
0002401009
図書
貸出可
0件
No.
0001
巻号
: us
所蔵館
中宮図
配置場所
2F Asian
請求記号
596.2/F38
資料ID
0002401009
資料形態
図書
禁帯出区分
貸出可
状態
返却予定日
予約
0件
仮想本棚
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書誌詳細
標題および責任表示
The food of Asia : authentic recipes from China, India, Indonesia, Japan, Singapore, Malaysia, Thailand and Vietnam / introductory essays by Kong Foong Ling
出版・頒布事項
Singapore : Periplus , c1998
形態事項
160 p. : col. ill. ; 29 cm
巻号情報
巻次等
: us
ISBN
9625931643
注記
Includes index
学情ID
BA39244878
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Ling, Kong Foong <AU10110019>
分類標目
DC20:641.5951
件名標目等
Cookery, Oriental
件名標目等
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