Kansai Gaidai University Library and Media Center

最新ワイン学入門

山本博監修. -- 河出書房新社, 2016. <BB40246738>
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Material format In-Lib only Status Due Date Reservation virtual shelf
0001 Nakamiya 1F for Language learners 588.55/Y31 0004879586 Book borrowable 0items
No. 0001
Volumes
Library Nakamiya
Location 1F for Language learners
Call No 588.55/Y31
Material ID 0004879586
Material format Book
In-Lib only borrowable
Status
Due Date
Reservation 0items
virtual shelf

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 最新ワイン学入門 / 山本博監修
サイシン ワインガク ニュウモン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 河出書房新社 , 2016.7
physical description area 344, vip : 挿図, 地図 ; 19cm
Volume Information
ISBN 9784309285818
variant titles 異なりアクセスタイトル:ワイン学入門 : 最新
ワインガク ニュウモン : サイシン
note 参考文献: p344
NCID BB21949994
text language code Japanese
author link 山本, 博(1931-)||ヤマモト, ヒロシ <AU10036142>
classification Science and technology NDLC:PA416
classification Food technology NDC9:588.55
subject headings ワイン||ワイン
subject headings ぶどう酒||ブドウシュ