Kansai Gaidai University Library and Media Center

はっとする味

平松洋子著. -- 筑摩書房, 2013. -- (ちくま文庫 ; [ひ-14-3] . 買えない味 ; 2). <BB40199479>
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Material format In-Lib only Status Due Date Reservation virtual shelf
0001 Gotenyama 3F_文庫 596/H65 1002006097 Book borrowable 0items
No. 0001
Volumes
Library Gotenyama
Location 3F_文庫
Call No 596/H65
Material ID 1002006097
Material format Book
In-Lib only borrowable
Status
Due Date
Reservation 0items
virtual shelf

Bibliography Details

title and statement of responsibility area はっとする味 / 平松洋子著
ハット スル アジ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 筑摩書房 , 2013.10
physical description area 227p ; 15cm
Volume Information
ISBN 9784480431059
parent bibliography link ちくま文庫||チクマ ブンコ <BB00134713> [ひ-14-3] . 買えない味||カエナイ アジ ; 2//a
variant titles 原タイトル:鰻にでもする?
ウナギ ニデモ スル?
note 「鰻にでもする?」 (2010年刊)を改題したもの
note シリーズ番号はブックジャケットによる
NCID BB13670040
text language code Japanese
author link 平松, 洋子(1958-)||ヒラマツ, ヨウコ <AU20020496>
classification Food. Cookery NDC8:596.04
classification Food. Cookery NDC9:596.04
subject headings 料理||リョウリ